Webbshop och lagerhållning

Nu kan du shoppa dina utemöbler online ­– på plats inne på Gekås Ullared. Du kan inte hämta ut möblerna direkt, men däremot få de hemskickade. Låter det krångligt? Inte om du frågar vd.

Vad är bra att tänka på för att hålla ett företag konkurrensmässigt starkt? Bland annat att ha en bra lagerhållning som är effektiv, om det har en stor nätshop. Men sen gäller det även att marknadsföringen är korrekt och genomtänkt inte minst.

Shoppa online – på plats i varuhuset

Nu tar Gekås i Ullared sikte mot just webbshop och det blir varuhusets första. Där kan du beställa allt från loungemöbler till matgrupper att ha utomhus. Men det som är lite märkligt är att du bara kan köpa från webbshopen inne på Ullared, det går med andra ord inte att webbshoppa hemifrån. Det bygger på att de vill att man faktiskt kommer till varuhuset där man också kan titta, känna och provsitta möblerna som finns ute till försäljning. Sedan kan man få varorna hemskickade, eftersom de försvaras på ett lager kan man inte hämta med sig utemöblerna direkt från varuhuset. Samtidigt menar Gekås vd att utemöbler till bra priser finns det en stor efterfrågan på och prismässigt ska ingen kunna slå de möbler som de själva kommer erbjuda sina kunder att shoppa online – på plast i Ullared. Mer om detta går det att läsa om i denna artikel i Expressen Leva & Bo:

Sortimentet sträcker sig från loungemöbler och matgrupper till parasoll, hängmattor och dynor. Möblerna kommer att visas upp i varuhusets nya showroom, en yta på 3 300 kvadratmeter där man kan titta, känna och provsitta innan man gör sitt köp – på webben.