5 fördelar med att pendla med en elscooter

Om du aldrig har testat att köra elscooter har du något roligt att se fram emot. En elscooter är ett perfekt pendlarfordon för dig som smidigt vill ta dig fram och tillbaka till jobbet eller skolan.

När elscootern kom sågs den mest som en rolig leksak, men idag har den blivit en vanlig del av stadsbilden och fler och fler har upptäckt vilket enkelt och smart transportmedel det är. Inom cityturismen har elscootern blivit vanligare än Segway. Att köra elscooter är verkligen frihet: du susar fram på gatan, kan känna den härliga sommarvinden, men du behöver inte byta kläder när du kommit fram till jobbet. Idag finns det också olika slags elscootrar, så du kan hitta den som passar just dig och din livsstil. Här kommer fem fördelar med att pendla till jobbet med en elscooter – du hittar förresten både din elscooter och GPS-hållare till den, hos Eltrascooter.

1# Miljövänligt

Det är mycket mer miljövänligt att köra en elscooter, än att köra bil eller åka kollektivtrafik, särskilt om du laddar din elscooter med grön energi. På grund av klimatförändringarna behöver den moderna livsstilen ställas om, och då kan just en elscooter vara ett gott alternativ.

2# Smidigt

Det är smidigt att köra elscooter! Du tar dig fram överallt och om du ska gå in i en affär, så kan du ta med dig din elscooter in, utan att den är i vägen för vare sig dig eller de andra kunderna.

3# Snabbt

Istället för att behöva vänta på bussen, så ställer du dig bara på din elscooter och kör iväg till jobbet och skolan precis när du vill. Du kan också gena genom parker och även köra snabbt på tomma gator. Tänk dock på att alltid följa de trafikregler som gäller.

4# Ta med den överallt

En elscooter kan du enkelt ta med överallt, särskilt om du köper en ihopfällbar modell:

  • På bussen eller tåget
  • I bilen
  • På semstern
  • Till sommarstugan

5# Säker förvaring

Du kan alltid förvara din elscooter på ett säkert sätt, oavsett var du bor. Den är så lätt att du enkelt tar med den upp i lägenheten, om du än bor på sjunde våningen utan hiss.